Persikolassi med körsbär

Receptmakare: sofia gustafson

Portioner: 1 stort glas eller 2 små

Tid: 25 minuter

  • 1 persika
    15 surkörsbär
    1 msk ljust muscovadosocker
    1 dl yoghurt, gärna matlagningsyoghurt
    1 dl vatten
  1. Kärna ur frukterna och lägg dem i en blender eller mixerskål. Tillsätt sockret och mixa slätt.
  2. Häll i vatten och yoghurt, mixa vidare till en skummande dryck.
  3. Ställ på kylning i 15 minuter och häll sedan upp på glas.

Bild för Sofia Gustafson Aarnivaara

Mer från Sofia Gustafson Aarnivaara


Bild för Sofia Gustafson Aarnivaara
Bild för Sofia Gustafson Aarnivaara
Bild för Sofia Gustafson Aarnivaara
Bild för Sofia Gustafson Aarnivaara
Bild för Sofia Gustafson Aarnivaara