Macka med rökt renstek, senapskräm, papayakärnor om persilja

Spara kärnorna när du ätit papayan, de har en härlig krasseliknande pepprig smak. Skölj dem och lägg dem i vinäger så håller de en vecka, men de är godast alldeles färska.


Portioner: 4
Tid: 10 min
Du behöver: 

4 bitar ljust knäcke
4 skivor rökt renstek eller annat rökt kött
1 msk papayakärnor
några lövtunna ringar rödlök eller schalottenlök
persiljekvistar

Senapskräm:
1 dl ekologisk creme fraiche
1-2 msk stark söt senap, t ex Liss-Ella

Gör så här: 
  1. Rör samman creme fraiche och senap.
  2. Bred ett tunt lager på varje macka. Arrangera övriga ingredienser och mer creme fraiche ovanpå.

Bild för Lisa Förare Winbladh
2008-09-28
Av

Mer från Lisa Förare Winbladh


Bild för Lisa Förare Winbladh
Bild för Lisa Förare Winbladh
Bild för Lisa Förare Winbladh
Bild för Lisa Förare Winbladh
Bild för Lisa Förare Winbladh